Stiri

Ericsson anunță o nouă soluție de securitate a datelor

Ericsson rbs 6000
Ericsson rbs 6000

Ericsson colaborează Guardtime, o companie din Estonia, și anunță introducerea unei oferte de soluții de securitate a datelor. Soluțiile vor contribui la securizarea datelor și a bunurilor digitale ale clienților, simplificând continuitatea activității, și va asigura un plus de control și fiabilitate pentru aplicațiile machine-to-machine specifice Societății Permanent Conectate.

Noua gamă de soluții le asigură clienților o abordare unică, foarte ușor scalabilă pentru a-și asigura integritatea sistemelor. Având la bază infrastructura Ericsson globală de generare și verificare a semnăturii datelor, soluția garantează atât integritatea datelor într-un moment specific, cât și originea lor.

Daniel Ehrenstrahle, Head of Strategy & Portfolio Management, Business Unit Cloud and IP, Ericsson, a declarat: „În Societatea Permanent Conectată, datele reprezintă unele dintre cele mai valoroase bunuri. Ele sunt vitale atât pentru desfășurarea eficientă a operațiunilor interne, cât și pentru crearea unor avantaje competitive prin insight-uri de piață mai bune. De aceea, este foarte important pentru companii să poată avea încredere în integritatea sistemelor, rețelelor și a datelor pe baza cărora își iau deciziile. În condițiile în care numărul de dispozitive conectate crește exponențial, iar cantitatea de date generate de mașini explodează, companiile caută tot mai des soluții scalabile de securitate, care să le întărească abilitatea lor de a detecta, a rezista și a se recupera în urma unor atacuri cibernetice.”

Portofoliul Ericsson Data-Centric Security asigură o infrastructură globală de securitate bazată pe tehnologia KSI dezvoltată de Guardtime. Acesta include mai multe soluții: Ericsson Cybersecurity, Ericsson Big Data Regulatory Compliance, Ericsson Industrial Infrastructure Assurance și Ericsson Internet of Things Security.

To Top