Stiri

ESET Mobile Security pentru Android

ESET lansează antivirusul Mobile Security destinat platformelor mobile, incluzând aici și cel mai în vogă sistem de operare al momentului, Android.
Potrivit unor date publicate recent de Gartner, vânzarile de smartphone-uri au atins cifra de 115 milioane unităţi în trimestrul trei din 2011, mai mult cu 42% față de perioada similara a anului 2010. “

ESET Mobile Security oferă acum protecţie multiplu premiată pentru 70 la suta din smartphone-urile vândute în trimestrul trei din 2011. Posesorii de smartphone înteleg că o experienţă bună de utilizator merge mână în mână cu cea mai bună protecţie“, spune Ignacio Sbampato, Director de vânzări şi marketing în cadrul ESET. „ESET Mobile Security pentru Android oferă o gamă largă de beneficii de securitate utilizatorilor acestei populare platforme, incluzând aici un sistem unic de detecţie bazat pe comportamentul codului rulat, antispam, blocare şi ştergere de la distanţă, precum şi funcţii antifurt şi de localizare GPS„, adaugă el.

Caracteristici ESET Mobile Security

• Sistem de detecţie unic, pe baza comportamentului ̶ Avertizează în legatură cu orice activitate suspectă derulată împotriva telefonului. Toate aplicaţiile, fişierele, directoarele şi cardurile de memorie SD sunt continuu scanate împotriva ameninţărilor emergente.

• Antispam SMS/MMS ̶ Permite utilizatorului să definească contacte de încredere prin intermediul listelor albe sau negre sau să blocheze mesajele care provin dinspre numere necunoscute. Un nivel de securitate superior permite, de asemenea, blocarea apelurilor anonime.

• Interceptare apeluri ̶ Blochează apelurile nedorite în ambele direcţii – la efectuare sau la recepţionare. Acest instrument puternic este în special util în cazul părinţilor care doresc să controleze valoarea facturii telefonice a telefonului copiilor.

• Audit de securitate cu manager de activităţi încorporat ̶ Asigură informaţii cu privire la toate funcţiile vitale ale telefonului, inclusiv durata de viaţă a bateriei, spaţiul liber de stocare, procesele care rulează, despre Bluetooth şi vizibilitatea wireless a dispozitivului.

• Interfaţă nouă şi ergonomică ̶ Design conceput special pentru a spori experienţa de utilizare în mediul Android.

• Sistem de securitate Anti-Furt ̶ Multiple nivele de securitate permit utilizatorilor să menţină un control perfect asupra datelor stocate în telefon în cazul în care dispozitivul este furat sau pierdut.

• Localizare GPS ̶ Permite localizarea GPS a telefonului pierdut printr-o comandă SMS.

• Blocare de la distanţă ̶ Blochează telefonul de la distanţă pentru a preveni accesul neautorizat la datele telefonului.

• Ştergere de la distanţă ̶ Şterge de la distanţă toate datele stocate pe telefon printr-o simplă comandă SMS.

• Protecţie la dezinstalare ̶ Securizează smartphone-ul împotriva dezinstalării neautorizate a Mobile Security.

• Prietenul de încredere – Un contact sau un număr de telefon la care puteţi primi o alertă SMS dacă o cartelă SIM neautorizată este introdusă în telefon; prietenul de încredere are posibilitatea de resetare a parolei în cazul în care acesta este uitată.

To Top