Stiri

Evolio lansează o nouă gamă de tablete 3G

Noile tablete lansate de Evolio, Mondo 3G de 7” și Quattro 3G de 7,85”, combină funcționalități multimedia, de comunicare și de navigare pe internet susținute de procesoare de eficiente, receptor GPS cu 32 de canale și modul 3G integrat.

Tabletele Evolio Quattro 3G și Mondo 3G sunt ideale pentru oamenii activi, cărora le place să fie mereu în mișcare, oferind conectivitate 3G HSDPA+ la viteze de până la 21 Mbps download și 5,76 Mbps upload. Tabletele sunt echipate cu modul GPS care va ușura călătoriile utilizatorului și îi va permite diminuarea costurilor legate de abonamentul de date, transformându-le în parteneri ideali de drum atât în țară, dar mai ales în străinătate, unde costurile asociate de roaming nu sunt de neglijat.

Cele mai solicitante jocuri din punct de vedere al graficii nu vor fi o problemă pentru utilizatorii noii tablete Evolio Quattro 3G datorită procesorului Quad Core la 1,3 GHz, 1GB de memorie RAM și 8GB Flash. Tableta poate rula mai multe aplicații multimedia iar volumul de date stocat poate crește cu până la încă 32 GB, prin card Micro SD. Cu un ecran de 7,85” și o rezoluție de 1024 x 768 Px, Evolio Quattro 3G este ideală si pentru vizionarea filmelor HD sau a altor materiale video sau foto.

Noua tabletă Evolio Mondo 3G, cu ecran de 7”, este echipată cu procesor Dual Core la 1,3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB Flash, cu posibilitate de extindere cu până la încă 32 GB.

evolio

Ambele tablete permit efectuarea de apeluri telefonice, iar camerele foto cu care sunt echipate, frontal și dorsal, sunt ideale pentru apeluri video. De asemenea, conectarea la alte echipamente este facilitată de modulul Bluetooth 4.0, utilizatorii putând purta convorbiri telefonice chiar și la volan, dacă este neapărat nevoie. Tabletele permit și conectarea la internet Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Evolio Quattro 3G și Mondo 3G rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, oferind acces la sute de programe și jocuri dedicate, iar suita de aplicații Google, precum Google Maps sau Gmail este preinstalată.

Noua gamă de tablete 3G este disponibilă în magazinele de retail la prețurile recomandate de 449,90 lei pentru Mondo 3G și 569,90 lei pentru Quattro 3G.

To Top