Stiri

F1 2013 ne aduce raliurile din anii 80 și 90

F1 2013
F1 2013

Codemasters a oferit publicității lista integrală a piloților, mașinilor și traseelor care compun conținutul „clasic” din F1 2013. F1 2013 este cel mai nou titlu din seria de jocuri cu licență oficială FORMULA 1, care urmează să se lanseze la 4 octombrie 2013, în variante pentru Microsoft Xbox 360, Sony PLAYSTATION 3 și Windows PC.

Fanii genului au acces la cele mai noi imagini din joc.

Acest video prezintă atât super-starurile zilelor noastre, cât și legendele deceniilor trecute, pe circuite renumite în întreaga lume, printre care Monaco, Brands Hatch şi Estoril. Clipul arată şi modul dramatic în care maşinile au evoluat pe parcursul anilor, cu toate că spiritul intens competițional s-a păstrat aproape neschimbat.

F1 2013 va fi disponibil în două ediții. F1 2013 [Standard] include jocul integral, cu sezonul actual și conținut clasic din anii 1980, disponibil în noul mod de joc F1 Classics. Fanii pot însă alege să achiziționeze F1 2013: Classic Edition, o versiune premium, disponibilă în cantitate limitată, cu o copertă specială și conţinut suplimentar pentru joc: 1990s Content şi Classic Track Packs.

Jucătorii se vor putea bucura de toate aceste elemente în noul mod de joc F1 Classics, realizat împreună cu legendarul comentator Murray Walker. F1 Classics oferă și un nou campionat, fictiv, care le permite jucătorilor să concureze cu mașini, piloți și pe trasee din epoci diferite. Echipele sunt reprezentate de către piloți care au concurat cu anumite mașini, cum este FW14B, cu care Nigel Mansell a câștigat campionatul în 1992, precum și piloți care au făcut parte din echipele respective în perioade diferite. Conținutul clasic este disponibil și în alte moduri de joc, printre care și split-screen și online multiplayer.

F1 2013

F1 2013

De asemenea, F1 2013 va oferi toate mașinile și toți piloții din sezonul 2013. Astfel, jucătorii vor putea intra pentru prima dată în rolul lui Lewis Hamilton în al său Mercedes, sau al lui Sergio Perez, în McLaren-Mercedes. Toate modificările aduse regulilor FORMULA 1 sunt incluse în joc, precum și schimbarea pneurilor și controlul remodelat, pentru a oferi o experiență cât mai realistă a competiției din 2013. O gamă de îmbunătățiri și optimizări, precum și modurile de joc split-screen și online multiplayer, alături de alte noutăți, oferă cea mai completă simulare a unui sezon FORMULA ONE din istoria jocurilor video. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în următoarele săptămâni.

To Top