Download

FarmVille pentru iPhone si iPod

Zynga a anuntat ca-si lanseaza jocul de succes „FarmVille” in versiunea pentru iPhone si iPod. Jocul are peste 75 de milioane de jucatori la nivel mondial si aniverseaza saptamana aceasta un an de la lansare.

Accesul la joc prin iPhone va permite utilizatorilor sa joace FarmVille si cu prietenii, oricand si oriunde s-ar afla. In plus, vor fi informati privind starea recoltelor si vor putea sa-si conduca tractoarele virtuale. Se estimeaza ca, odata cu disponibilitatea jocului pe telefonul mobil, va creste si gradul de interes al utilizatorilor. Posesorii de iPhones sunt principala piata-tinta tocmai fiindca aceste dispozitive au inovat sectorul telefoanelor mobile. De altfel, Zynga vizeaza sa castige astfel cat mai multi jucatori din randul utilizatorilor de terminale touch screen, care castiga din ce in ce mai mult teren pe piata.

FarmVille pentru iPhone si iPod

In viitorul apropiat, Zynga va lansa si functionalitati suplimentare pentru iPhone 4 si iOS 4, inclusiv multi-tasking si grafica de calitate superioara.

Aplicatia prin care se poate juca FarmVille se poate descarca de la linkul www.itunes.com/appstore. Alte jocuri disponibile spre download sunt Live Poker, Mafia Wars, Vampires: Bloodlust, Scramble 2 si Street Racing.

To Top