Stiri

Noi zvonuri despre iPhone 13 Pro

Apple iPhone 12
Apple iPhone 12

Telefoanele iPhone sunt un etalon al prosperității și succesului pentru tinerii adolescenți, foarte mulți dintre aceștia făcând eforturi considerabile pentru a-și achiziționa unul. Apple iPhone 13 Pro va fi lansat cel mai probabil anul acesta, însă momentul lansării se află la luni bune distanță, multe dintre caracteristicile sale finale putând să suporte modificări.

Una dintre caracteristicile foarte probabile, pe care am putea să le regăsim pe iPhone 13 Pro este senzorul LiDAR, ce a fost prima dată introdus pe iPad Pro în martie 2020. Conform analistului Ming-Chi Kuo, iPhone 13 Pro ar putea veni cu un sistem de răcire cu cameră de vapori, așa cum putem vedea astăzi pe telefonul de gaming ROG Phone 3. Acest sistem ar permite funcționarea la frecvențe mai mari a chipsetului Apple. Senzorul pentru amprente ar putea fi integrat în ecran, renunțându-se la sezorul dedicat, amplasat pe partea din spate a telefonului. Autentificarea prin citirea amprentei digitale în momentul atingerii ecranului va ușura deblocarea telefonului și va crește nivelul de securitate.

Ecranul va fi acoperit cu o sticlă mai durabilă, pentru a evita urmările unor evenimente neplăcute. Nu de puține ori am văzut prin oraș tineri cu iPhone, dar cu ecranul spart. Un telefon ceva mai durabil ar însemna mare lucru în termeni de utilitate. Telefoanele iPhone 13 nu vor fi livrate cu un încărcător, iar portul Lightning va lipsi în totalitate. Apple le va oferi utilizatorilor oportunitatea de a face o nouă investiție într-un încărcător original, cu preț piperat. Din fericire pentru cei mai mulți posesori de telefoane Apple, există o mulțime de accesorii venite de pe piața asiatică, disponibile la prețuri foarte accesibile. Pentru noile telefoane iPhone 13, Apple va urma probabil aceeași politică de preț ca la iPhone 12, fără să forțeze nota.

Află cele mai noi zvonuri despre iPhone 13 Pro

To Top