Stiri

Final Fantasy 16 se află în ultima fază de dezvoltare

Final Fantasy 16
Final Fantasy 16

În ultima perioadă au existat puține informații despre Final Fantasy 16 (XVI), mai ales că primul trailer a fost prezentat în septembrie 2020. Acesta este al șaisprezecelea joc din seria Final Fantasy, produs de Naoki Yoshida și regizat de Hiroshi Takai. Conform producătorului Naoki Yoshida, totul merge foarte bine, dezvoltarea acestui joc aflându-se „în ultima fază”.

Final Fantasy 16 este dezvoltat de Creative Business Unit III a Square Enix, aceeași divizie care se află în spatele dezvoltării și întreținerii jocului online Final Fantasy XIV.

Primul trailer Final Fantasy 16 (XVI)

Yoshida declară că noul joc nu va fi același lucru cu Final Fantasy 14. Spre deosebire de jocurile online, care pun în aceeași arenă mai mulți jucători, Final Fantasy 16 are un accent individual, ceea ce face povestea mai captivantă.

Pentru Final Fantasy 16 nu avem o dată de lansare certă, însă timpul care a trecut de la primul trailer ne face să credem că lucrurile se află pe ultima sută de metri. Jocul va fi disponibil pentru consola Sony PlayStation 5.

To Top