Stiri

Finala Romanian eSport Championship are loc pe 25 – 26 mai la Turbohalle

Sportul electronic prinde contur și în România. Finala Romanian eSport Championship are loc pe 25 – 26 mai la Turbohalle. La acest eveniment organizat de ComputerGames vor participa cei mai buni jucători de la noi din țară.

Calificările pentru marea finală Romanian eSport Championship, din ultimul week-end al lunii mai, s-au desfășurat timp de opt săptămâni, online.
Jocurile ediției din acest an a competiției de sport electronic sunt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2.

“Oficial, odată cu cel de-al treilea sezon al Romanian eSport Championship, intră în scenă CS: GO, acesta luând locul jocului Counter-Strike 1.6. În finală vor participa cele mai bune patru echipe de la fiecare competiție desfășurată online anterior, iar evenimentul va fi transmis online, în direct, pe www.dolce-sport.ro, dar şi la televizor, pe Dolce Sport 2”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro.

Premiile au o valoare totală de 6.900 de dolari și sunt distribuite în mod egal între competițiile de League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2.

Totodată, în cadrul finalei celui de-al treilea sezon al ReC de la Turbohalle va exista și o zonă dedicată spectatorilor interesați să participe la concursuri de StarCraft 2, FIFA 13 și ShootMania.
Biletele pentru finala Romanian eSport Championship costă 15 lei.

Dreamhack 2009

Cele mai populare

Mergi la început