Stiri

Finala Romanian eSport Championship are loc pe 25 – 26 mai la Turbohalle

Sportul electronic prinde contur și în România. Finala Romanian eSport Championship are loc pe 25 – 26 mai la Turbohalle. La acest eveniment organizat de ComputerGames vor participa cei mai buni jucători de la noi din țară.

Calificările pentru marea finală Romanian eSport Championship, din ultimul week-end al lunii mai, s-au desfășurat timp de opt săptămâni, online.
Jocurile ediției din acest an a competiției de sport electronic sunt League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2.

“Oficial, odată cu cel de-al treilea sezon al Romanian eSport Championship, intră în scenă CS: GO, acesta luând locul jocului Counter-Strike 1.6. În finală vor participa cele mai bune patru echipe de la fiecare competiție desfășurată online anterior, iar evenimentul va fi transmis online, în direct, pe www.dolce-sport.ro, dar şi la televizor, pe Dolce Sport 2”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro.

Premiile au o valoare totală de 6.900 de dolari și sunt distribuite în mod egal între competițiile de League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi DOTA 2.

Totodată, în cadrul finalei celui de-al treilea sezon al ReC de la Turbohalle va exista și o zonă dedicată spectatorilor interesați să participe la concursuri de StarCraft 2, FIFA 13 și ShootMania.
Biletele pentru finala Romanian eSport Championship costă 15 lei.

Dreamhack 2009

To Top