Stiri

Freescale organizează Open Day

Freescale Semiconductor

Freescale organizează joi, 27 martie, în centrul din București, o nouă ediție a evenimentului Open Day, dedicat studenților și absolvenților care doresc să urmeze o carieră în dezvoltare de software embedded sau în programare orientată pe obiecte.

Evenimentul va avea loc la sediul Freescale din strada Tudor Vladimirescu 45, începând cu ora 9:00 a.m. Studenţi și profesori ai universităţilor tehnice de prestigiu din București și din țară vor fi invitați să petreacă o zi în cadrul Freescale, să descopere poveştile de succes ale inginerilor Freescale, să participe la demonstraţii cu tehnologii Freescale, la sesiuni cu subiecte centrate pe dezvoltarea personală și tehnice şi să viziteze sediul companiei.
Cei interesați să participe se pot înscrie trimițând un CV pe adresa: roxana.dragomir@freescale.com.

În afară de ocazia de a interacționa cu experții Freescale și a cunoaște mai multe detalii despre proiectele desfășurate de aceștia, participanții vor putea să aplice pentru cele 27 poziții deschise în programul de internship, cât și pentru cele 15 poziții de ingineri software dedicate proaspăt absolvenților și studenților la master.

Freescale Semiconductor

To Top