Stiri

Gama de SSD-uri portabile Samsung T1, disponibilă în România

Samsung PSSD T1
Samsung PSSD T1

Samsung Electronics România a lansat o nouă unitate de stocare de date externă (Portable Solid State Drive). PSSD-ul Samsung T1 este foarte performant şi are un design elegant, fiind uşor de utilizat şi transportat. Mai mult, va fi disponibil în variantele de 250 GB, 500 GB și 1 TB, acesta din urmă fiind primul SSD extern din lume cu această capacitate. PSSD-ul Samsung T1 va fi disponibil în rețelele partenerilor din retail în cursul lunii mai.

Unitatea de stocare externă a fost dezvoltată cu tehnologia V-NAND de ultimă generație Samsung pentru a le oferi utilizatorilor viteze de citire și scriere de până la 450 MBpS, mai rapid decât orice altă unitate externă existentă pe piață, și cu 3 până la 7 ori mai rapid decât viteza de citire și scriere a unui hard disk extern.

Samsung și-a concentrat eforturile pentru dezvoltarea unei tehnologii proprie pentru unități de stocare. Astfel, tehnologia TurboWrite a fost integrată în modelul PSSD pentru a le oferi utilizatorilor nu doar cele mai bune viteze de scriere și citire, ci și posibilitatea unui transfer mare de date și operații multi-task complexe.

În plus, pentru cea mai bună siguranță a datelor, PSSD-ul folosește un algoritm AES pe 256 de biți pentru criptarea informațiilor, respectând astfel standardele de securitate internaționale. Modalitatea de criptare a datelor este simplă și foarte ușor de utilizat. În momentul primei utilizări a SSD-ului extern T1, respectiv la prima sa conectare la un computer, software-ul este instalat, iar utilizatorul are posibilitatea de a-și alege o parolă pentru blocarea acestuia.

Subțire și elegant, de dimenisuni mici (71×9,2×53,2mm), PSSD-ul T1 este dispozitivul potrivit pentru utilizatorii care își doresc o posibilitate de stocare de date sigură, mobilă și pe care se pot baza oricând. Utilizatorii care au nevoie de mult spațiu și cei care au nevoie să își țină în permanență datele salvate asupra lor vor găsi în acest SSD extern modalitatea ideală de stocare de date.

Samsung PSSD T1

Samsung PSSD T1

To Top