Stiri

Gama SMART CAMERA 2.0

Samsung lansează o nouă avalanșă de produse în stilul în care ne-a obișnuit. Gama de camere foto SMART CAMERA primește noi modele îmbunătățite: WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F și modelul ST150F.

Pentru a proiecta noua cameră SMART CAMERA 2.0. Samsung și-a dezvoltat tehnologia Wi-Fi pentru a aduce pe piață o versiune îmbunătățită de cameră foto SMART CAMERA, lansată inițial la CES 2012: noile functionalități și îmbunătățiri permit acum utilizatorilor să facă fotografii și să le partajeze instantaneu cu cei dragi. Prin intermediul funcției AutoShare fotografiile care abia au fost făcute pot fi trimise şi salvate în acelaşi timp direct pe telefon, prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi.

Noul vârf de gamă al seriei de camere WB dispune de zoom optic 18x, senzor de 14.2 Megapixeli BSI CMOS (pentru modelul WB250F) sau de CCD (pentru modelul WB200F) şi lentilă de 24 mm. Designul compact şi clasic al acestui tip de cameră încorporează o interfaţă touch-screen hibrid ce conţine un ecran LCD touch-screen şi 5 butoane de navigare ce ajută utilizatorii să regleze funcţiile aşa cum doresc. Modul full manual este disponibil pentru acei pasionaţi de fotografie care vor să regleze personal parametrii camerei foto până în cele mai mici detalii.

Modelul WB800F este o cameră foto cu zoom optic 21x şi un senzor BSI CMOS de 16.3 megapixeli pentru a ajuta utilizatorii să facă fotografii bune chiar şi în condiţii slabe de iluminare. Această cameră foto performantă are încorporată o interfaţă hibrid ce oferă consumatorilor posibilitatea de a alege setările dorite fie de pe display-ul touch-screen, fie folosind butoane. Camera foto WB800F va fi disponibilă în următoarele culori: alb, negru cobalt şi roşu.

Modelul WB30F este modelul “mini” al gamei, având funcţionalităţile unui model WB, inclusiv un zoom optic de 10x şi lentilă Wide Angle, având un design elegant şi compact, cu o grosime de numai 17 mm. Printre funcţiile încorporate de acest model cu design rafinat se mai numără şi Magic Frame şi Live Panorama care oferă consumatorilor o experienţă fotografică îmbunătăţită. Camera foto WB30F este disponibilă în următoarele culori: negru, alb, vişiniu şi roz.

To Top