Stiri

Garmin GPSMAP 62

Seria Garmin GPSMAP 62 dispune de un ecran color de 2.6 inci, lizibil la lumina soarelui, o baterie cu o autonomie de până la 20 de ore, un receiver GPS de înaltă sensibilitate şi o antenă quad helix.

Garmin GPSMAP 62

Modelul standard GPSMAP 62 include o hartă de bază globală cu relief umbrit.
Modelul GPSMAP 62s deţine în plus o busolă electronică în 3 axe şi conectivitate wireless pentru împărtăşirea rutelor, traseelor, punctelor de legătură şi geocache între alte dispozitive Garmin. GPSMAP 62s include un barometru altimetric care verifică schimbările de presiune pentru a indica altitudinea corectă. În plus faţă de aceste funcţii, GPSMAP 62st include hărţi topografice preîncărcate pentru Statele Unite. Harta de pe GPSMAP 62st acoperă drumurile principale, drumurile orăşeneşti şi rurale, autostrăzile, râurile şi lacurile dar şi parcurile naţionale, locale, pădurile şi zonele sălbatice. GPSMAP 62 şi GPSMAP 62s pot fi personalizate pentru orice activitate, datorită memoriei integrate de 1.7 GB, în care se pot încărca hărţi în tehnologie NT precum Atlasul Digital al României.
Cele trei sisteme GPS sunt disponibile în România la prețurile de: 299 euro pentru GPSMAP 62, 399 euro pentru GPSMAP 62s și 479 euro pentru GPSMAP 62st.

To Top