Stiri

Găsește imediat fișierele pe NAS, utilizând aplicația mobilă gratuită Qsirch

Qsirch
Qsirch

QNAP a lansat aplicația Qsirch pentru dispozitivele mobile, permițându-le utilizatorilor să găsească imediat fișierele căutate pe multiple servere NAS QNAP, din orice loc, în orice moment. Fișierele pot fi previzualizate, descărcate și partajate după identificarea lor. Totodată, utilizatorii pot căuta offline fișierele din alte aplicații QNAP, utilizând căutarea offline Qsirch.

“Prin lansarea aplicației Qsirch pentru mobil, le oferim utilizatorilor noștri o experiență completă de căutare a fișierelor. În plus față de căutarea din Qsirch pe QTS și extensiile/suplimentele de browser, utilizatorii pot căuta acum direct de pe telefonul mobil, având la dispoziție o modalitate mult mai convenabilă de a găsi fișierele dorite pe serverul NAS,” a declarat Nina Ni, manager de produs în cadrul QNAP.

Aplicația Qsirch oferă o interfață grafică prietenoasă, permițând utilizatorilor să găsească ușor fișierele printre 6000 de formate, putând aplica nu mai puțin de 30 de condiții de căutare. După identificarea fișierelor căutate, acestea pot fi previzualizate, descărcate și partajate.

Aplicația de mobil Qsirch permite căutarea pe un singur server NAS sau pe multiple servere NAS, în același timp, precum și identificarea fișierelor din alte aplicații QNAP, incluzând Qfile, Qphoto, Qmusic și Qvideo (căutarea offline este disponibilă doar pe Android).

Qsirch

Qsirch

Qsirch suportă sistemele de operare iOS (începând cu versiunea 9) și Android (începând cu versiunea 4.4). Pentru a se bucura pe deplin de funcțiile Qsirch, este recomandat ca utilizatorii să actualizeze sistemul de operare al serverului QNAP la versiunea QTS 4.2.2 (sau mai recentă) și să instaleze Qsirch din QTS App Center.

Disponibilitate

Aplicația Qsirch pentru mobil poate fi descărcată gratis din Google Play și Apple Store, pentru dispozitivele Android, respectiv iOS.

To Top