Stiri

Genius Gila la CES 2013

Genius GX Gila
Genius GX Gila

Genius prezintă în cadrul târgului CES 2013, desfășurat zilele acestea în Las Vegas, un nou maus de gaming profesional din seria GX – Gila. De asemenea, Genius prezintă în cadrul târgului modelul Touch Mouse 6000, maus cu suprafață tactilă special creat pentru Windows 8 și Ring Mouse 2, unul dintre primele mausuri din lume care nu depinde de o suprafață plană.

Gila este un maus de gaming cu laser, cu 12 butoane customizabile. Posibilitatea de a regla nivelul DPI între 200 și 8200 conferă libertate de mișcare în timpul jocului, mai ales în urmăriri și întoarceri bruște. Funcția “Sniper” permite o maximă acuratețe în situații care necesită zoom, prin micșorarea nivelului DPI prin simpla apăsare a unui buton. Gila crește controlul în jocurile de tip MMO/RTS prin funcția “Angle Snapping” care mărește precizia cursorului în situații de accelerare a vitezei.

La standul din cadrul CES 2013, Genius va realiza demonstrații practice pentru întreaga linie de produse GX, gama de periferice pentru smartphone și tabletă, unele dintre cele mai ușoare tastaturi pentru Android și Apple, tablete grafice profesionale, precum și alte accesorii de gaming.

Genius GX Gila

Genius GX Gila

To Top