Stiri

Genius lansează noua tastatură Manticore

Genius lansează noua tastatură de gaming Manticore , care face parte din seria de produse GX, foarte apreciată de toți pasionații de gaming.

Cu o paletă de 16 milioane de culori a luminii de fundal, gamerul își poate seta culorile preferate și, de asemenea, își poate seta luminozitatea pe patru niveluri. Tastele luminate îți oferă și un avantaj din punct de vedere tactic, permițând lansarea atacurilor asupra flancurilor inamicilor, chiar în condiții de luminozitate scăzută.

Pentru a avea la dispoziție cât mai multe comenzi ușor de accesat, Manticore are opt taste dispuse pe partea laterală a tastaturii, care nu vor distrage atenția în timpul jocului. Designul tactil este util în momentul în care este necesară utilizarea lor fără a le privi. Interfața Scorpion include trei profiluri de joc pentru diferite categorii de jocuri, cu posibilitatea de a le comuta instantaneu între ele, folosind doar această tastă.

Manticore dispune de memorie încorporată pentru a preveni blocarea comenzilor, dar și de șase taste media pentru o accesibilitate sporită.
Manticore include un port USB 2.0 de mare viteză placat cu aur și un cablu de 1.8 metri. Cu două porturi USB suplimentare situate în spatele tastaturii, se pot adăuga periferice USB suplimentare precum: căști, mouse sau boxe pentru a fi implicat complet în timpul jocului. Cu un spațiu special creat pentru depozitarea cablului sub tastatură, aceasta permite eliminarea cablului inutil de pe birou.

Tastatura Manticore

Tastatura Manticore

To Top