Stiri

Genius lansează noi produse

Genius, o marcă recunoscută în România pentru prețurile deosebit de accesibile ale produselor sale, a lansat luna aceasta o seri de noi produse. Grandias 12V este un gamepad cu tehnologie wireless ce funționează la 2.4 GHz. Modelul vine echipat cu 12 butoane, incluzând patru butoane laterale și manete de direcție analogice. Gamepad-ul este disponibil la un preț recomandat de 149.90 RON.Grandias12V

Noile căşti Genius GHP-04NC sunt disponibile cu o tehnologie avansată de anulare a zgomotului ambiant. Căștile folosesc un difuzor de 40mm pentru a asigura redarea fidelă a sunetelor. În plus, utilizatorii se pot bucura de muzica preferată fără întrerupere timp de până la 50 de ore, cu numai două baterii alcaline AAA. Căștile Genius GHP-04NC sunt disponibile la un preț de referință de 159.90 RON.

Noile boxe Genius SP-i220 au o putere de 6 wați RMS, finisaje lucioase și o grosime de numai 34mm. Boxele se comercializează la prețul de 94.90 RON, ceea ce e mai mult decât acceptabil dacă luam în calcul TVA-ul de 24% care este inclus în această sumă.

To Top