Stiri

GIGABYTE Ultra Durable 3 Classic

GIGABYTE anunţă lansarea tehnologiei Ultra Durable 3 Classic. Aceasta conduce la eficientizarea consumului de energie şi la o mai mare stabilitate pentru overclockeri, pe o gamă largă de plăci de bază AMD.

GIGABYTE Ultra Durable 3 Classic

Plăcile de bază obisnuite utilizează 28 de grame de cupru pe fiecare strat, pe când Ultra Durable 3 Classic foloseste 56 de grame pe fiecare strat.

Dublarea cantităţii de cupru oferă o soluţie mai eficientă de răcire, prin răspândirea căldurii din zonele critice ale plăcii de bază, din zona procesorului, către întregul PCB al plăcii. Mai exact, plăcile de bază cu GIGABYTE Ultra Durable 3 Classic pot oferi o temperatură de lucru cu 50°C mai scăzută, mult mai mică decât în cazul plăcilor de bază anterioare.

GIGABYTE DualBIOS prezintă două chipuri BIOS ROM, montate pe placa de bază. Unul din chipuri se comportă ca BIOS-ul principal sau ca BIOS-ul pe care sistemul îl utilizează în principal în timpul încărcării. Al doilea chip este un BIOS de „backup” şi are setată din fabricaţie versiunea de BIOS. Dacă BIOS-ul “principal” cedează sau se opreşte, „backup”-ul va prelua automat operaţiunea cu un foarte mic sau chiar inexistent decalaj temporar.

Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable 3 Classic sunt echipate cu condensatori solizi, cu o durată medie de funcţionare de 50 000 de ore.

To Top