Stiri

GOCLEVER INSIGNIA 5X cu două baterii incluse

GOCLEVER INSIGNIA 5X
GOCLEVER INSIGNIA 5X

GOCLEVER noul telefon INSIGNIA 5X. Dispozitivul mobil este dotat cu sistemul de operare Android 4.2, un display IPS 1080p cu diagonala de 5 inci și două modele de baterii, o variantă subțire, de 2000 mAh și una cu o autonomie mai ridicată, de 4000 mAh.

GOCLEVER INSIGNIA 5X oferă performanţe remarcabile: beneficiază de sistemul de operare Android 4.2, un procesor QuadCore de 1,5 GHz Cortex A9, GPU SGX544, 1 GB RAM, 4 GB memorie flash și un display IPS de 5 inci cu o rezoluţie de 1080p. De asemenea, INSIGNIA 5X dispune de două camere foto: una posterioară, cu o rezoluție de 13MP și una frontală, de 2MP.

Datorită tehnologiei aeroDISPLAY, noul smartphone permite utilizatorului să afișeze imaginile de pe ecranul dispozitivului pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. De asemenea, modelul are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, GPS, radio FM și funcția de hotspot mobil. În plus, noul model cuprinde suita Office, player multimedia, file manager, Facebook, Skype și aplicația de navigație GPS Mireo.

Ca o caracteristică unică, GOCLEVER adaugă în pachet două modele diferite de baterii, fiecare însoțită de o carcasă posterioară potrivită dimensiunilor acestora. Astfel, utilizatorul poate alege modelul mai subțire, cu o capacitate de 2000 mAh, sau modelul cu o autonomie mai ridicată, de 4000 mAh.

Pachetul GOCLEVER include, pe lângă telefon și cele două baterii, un cablu USB, un încărcător și o pereche de căști. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achiziționarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat și disponibile în trei variante de culori: auriu, rosu inchis și violet.
Prețul estimat pentru GOCLEVER INSIGNIA 5X, cu garanție de 24 de luni asigurată de producător, este de 1000 lei, cu TVA inclus.

GOCLEVER INSIGNIA 5X

GOCLEVER INSIGNIA 5X

To Top