Stiri

GRID 2 a ajuns în România

SKIN și Codemasters au lansat în România jocul de curse GRID 2. Simultan cu apariția lui GRID 2 în magazinele din România, portalul online al comunității Codemasters, RaceNet, a ieșit din stadiul Beta și a fost lansat în variantă finală. RaceNet este motorul componentei multiplayer din GRID 2, și aduce o mulțime de opțiuni noi, inclusiv noi obiective și rivali pentru jucători în fiecare săptămână. Jucătorii vor atrage RaceNet Followers în funcţie de performanţele din joc, pot încărca pe YouTube, direct din joc, clipuri video cu cele mai reuşite depăşiri şi cele mai spectaculoase accidente, pot câștiga RaceNet Awards și multe, multe altele.

În joc, gamerii vor concura în campionatul World Series Racing, o nouă competiție înființată de către antreprenorul fictiv Patrick Callahan, în care piloți din diferite discipline sunt recrutați din cele mai puternice cluburi de racing din lume și concurează într-o serie de evenimente care vor combina Track Racing, Drifting, Street Racing și multe altele. Gamerii vor concura cu o gamă de vehicule alese special de către producători, deoarece sunt cele mai reprezentative mașini din ultimele patru decenii ale industriei auto. Ținta jucătorilor este să ajungă în topul clasamentelor din noua lume a sportului cu motor. Din Paris până în Abu Dhabi, din Chicago până pe coasta însorită a Californiei, precum și în multe alte locuri de pe glob, cursele cele mai intense și mai pline de adrenalină de până acum se vor desfășura nu doar în orașe, pe străzi excelent redate, ci și pe circuite cu licență și pe drumuri montane periculoase.

Jocul este disponibil acum în cele mai importante magazine de specialitate și în magazinele online, în următoarele variante:

  • GRID 2 PC DVD-ROM – 99,99 de lei
  • GRID 2 PlayStation 3 – 199,99 de lei
  • GRID 2 Xbox 360 – 199,99 de lei

GRID 2 Launch Trailer

Noul trailer prezintă, printre altele, Supercars precum McLaren F1 GT și Pagani Huayra la accelerație maximă pe străzile din Paris, dar și Touring Cars precum Volvo S60 BTCS, Gomez Competition GC 10.1 și BMW 320 care luptă pentru dominație pe Red Bull Ring din Austria. Nu lipsesc nici Dodge Chargers și Ford Mustang Mach 1 Twister Specials, în competiție acerbă pe California Coast.

GRID 2

To Top