Stiri

Hârtia poate fi tipărită de 5 ori

Toshiba eS306LP RD30

Toshiba a lansat multifunctionalul care are capacitatea de a utiliza aceeasi coala de hartie pentru 5 tipariri diferite, avand la baza o tehnologie care revolutioneaza intreaga perspectiva asupra solutiilor de printing.

Multifunctionalul Toshiba ECO eSTUDIO306LP arata si se utilizeaza la fel ca orice alt echipament multifunctional. Diferenta majora consta in faptul ca foloseste un toner cu proprietati speciale, de culoare albastra care permite stergerea, in cazul in care documentul nu mai este necesar.

Odata ce documentul a fost tiparit la eSTUDIO 306LP, acesta poate fi refolosit prin intermediul echipamentului RD30, care are functii de scanare, sortare si stergere a documentelor. Hartia tiparita este supusa unui procedeu termic in urma caruia tonerul albastru devine transparent. Echipamentul ofera utilizatorului posibilitatea de a scana, salva si arhiva documentele inainte de a le sterge. Echipamentul RD30 poate deservi unul sau mai multe multifunctionale Toshiba e-STUDIO306LP.

Costul echipamentului multifunctional eSTUDIO306LP si al tonerului special este comparabil cu cel al oricarui alt produs clasic similar de tiparire. Echipamentul RD30 produs, de asemenea, de TOSHIBA sorteaza documentele reutilizabile de cele nereutilizabile, indiferent de modul in care au fost tiparite si fara a fi necesara interventia umana.
Hartia tiparita cu eSTUDIO306LP poate fi refolosita de 5 ori, ceea ce inseamna ca reducerea consumului de hartie poate ajunge pana la 80%.

Toshiba eS306LP RD30

To Top