Stiri

Honeywell inaugurează la București un centru pentru securitatea operațiunilor

Codurile Malware compromit securitatea dispozitivelor Android
Codurile Malware compromit securitatea dispozitivelor Android

Honeywell anunță lansarea primului centru din Europa pentru securitatea operațiunilor (SOC), amplasat la București. Activitatea centrului va fi concentrată pe detectarea, prevenirea și gestionarea amenințărilor cibernetice care pot afecta tehnologiile de lucru din domeniul industrial și infrastructura de bază din domeniu. Centrul este deservit de experți în securitate cibernetică pentru tehnologii operaționale, deservind clienți Honeywell din întreaga lume, în întâmpinarea nevoii în creștere de soluții profesioniste de securitate cibernetică.

Din ce în ce mai multe companii industriale se confruntă cu o lipsă de expertiză internă pentru securitatea cibernetică sau dispun de fonduri limitate pentru creșterea echipelor. Soluțiile pentru tehnologiile de lucru – OT – gestionate de Honeywell oferă companiilor acces non-stop la instrumente de analiza datelor din domeniul securității cibernetice și la experți cu înalt nivel de specializare și aptitudini diverse în domeniu, eliminând nevoia de a crește alocările de resurse interne din partea companiilor.

Centrul din București consolidează rețeaua globală de soluții de securitate cibernetică a Honeywell și suplimentează capacitatea celorlalte centre, la nivel mondial, în furnizarea de soluții regionale și globale de securitate operațională.

Honeywell este prezentă în România din 1997, deținând unități de producție în București și Lugoj. Compania are câteva mii de angajați la nivel național. Operațiunile sale acoperă trei domenii principale de activitate: soluții de automatizare și control, managementul proceselor industriale și sisteme pentru industria aerospațială și de transport.

To Top