Stiri

HP dezvăluie următoarea etapă a Proiectului Moonshot

HP ProLiant Gen8
HP ProLiant Gen8

Consumul de energie electrică al serverelor este extrem de important și unul dintre costurile principale de exploatare. Pentru faza următoare a Proiectului Moonshot, prin care compania dezvoltă servere cu un consum foarte mic de energie, HP a ales să folosească „cartușe de servere” cu procesoare Intel Atom – cu numele de cod “Centerton”.

HP are un plan de dezvoltare solid pentru cartușele de servere Gemini care încorporează procesoare aparținând unor alți vendori și destinate utilizării în cadrul sistemului Gemini. Aceste cartușe vor încorpora caracteristici necesare pentru o gamă extinsă de încărcări de lucru și vor oferi o varietate largă de configurații de densitate și performanță. marele avantaj este cel al scalabilității și anume – serverul poate crește odată cu afaceri și poate fi extins prin achiziția de noi cartușe.

Proiectul Moonshot, un program multianual prezentat în luna noiembrie a anului trecut, a fost creat pentru a ajuta clienții să reducă semnificativ complexitatea, consumul de energie și costurile cu serverele.

HP ProLiant Gen8

HP ProLiant Gen8

To Top