Stiri

HP îşi extinde gama de produse din seria Designjet Z

HP Z5400
HP Z5400

HP a prezentat noi soluții pentru centrele de printare și copiere. Noile echipamente HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter extind gama de produse HP Designjet seria Z cu primele ePrintere de format mare cu mai multe role destinate copyshop-urilor.

Copyshop-urile primesc deseori solicitări urgente şi variate de imprimare, astfel că depind de soluţii capabile să producă rapid şi eficient o varietate de aplicaţii fără a face rabat de la calitate. Produsele HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter ajută magazinele de specialitate să răspundă acestor tipuri de cereri.

Echipamentul de 44 inci (1.11 metri) este ideal pentru imprimate de format mare cu o calitate ridicată a imaginii, precum postere, fotografii, imprimări pe pânză, imprimate iluminate din fundal, reclame de interior, postere pentru puncte de vânzare, diagrame şi hărţi. Echipamentul ePrinter de la HP asigură o finalizare rapidă a proiectelor de imprimare utilizând cele două role şi funcţia de comutare automată. Astfel se creşte productivitatea prin reducerea timpului necesar pentru schimbarea consumabilelor sau a timpului de aşteptare între lucrări.

HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter permite copyshop-urilor să producă imprimate rezistente la apă care durează până la 200 de ani. Imprimanta utilizează şase tipuri de cerneluri HP Photo, cu trei nuanţe diferite de negru pentru a produce imagini color şi alb-negru de calitate cu rezoluţie de până la 2400 x 1200 dpi.

Odată cu lansarea HP Designjet Z5400 PostScript ePrinter, HP îşi extinde gama de soluţii accesibile şi uşor de utilizat pentru imprimate în format mare. Seria Z a fost special concepută pentru livrarea de imprimate durabile, de înaltă calitate, care îndeplinesc trei cerinţe majore: rapiditate, productivitate şi eficienţă. Seria HP Designjet Z include:

· HP Designjet Z6200 Photo Printer: ideal pentru copyshop-uri şi furnizori de servicii de imprimare care doresc cea mai bună calitate şi cea mai mare viteză de imprimare
· HP Designjet Z5200 PostScript Printer: acest produs foloseşte opt cerneluri şi este potrivit pentru copyshop-urile cu cereri de imprimate de calitate şi grafică la un preţ mai mic.
· HP Designjet Z3200 and Z2100 Photo Printers: aceste două imprimante, cu 12, respectiv 8 cerneluri, generează imprimate cu impact deosebit, culori durabile şi o varietate de culori pentru laboratoare foto profesionale, fotografi şi graficieni profesionişti.

HP Z5400

HP Z5400

To Top