Stiri

HP lansează calculatoare cu Windows 8

HP ENVY x2

HP lansează noi serii de calculatoare ce vin cu Windows 8 preinstalat. Această gamă include notebook-uri elegante, desktop-uri și o tabletă, din materiale de foarte bună calitate și cu un design practic.

HP ENVY x2 este un PC hibrid care asigură performanța unui notebook și libertatea de mișcare a unei tablete într-un singur dispozitiv. HP ENVY x2 dispune de un ecran HD multitouch cu diagonala de 11,6 inci, care se poate detașa de tastatură pentru a se transforma într-o tabletă. Acesta include, de asemenea, un webcam HD și o cameră foto/video de 8 megapixeli, tehnologie NFC (Near Field Communication) care permite utilizatorilor să distribuie conținut, inclusiv fotografii, contacte și link-uri printr-o singură atingere a ecranului.

HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook este un ultrabook cu un ecran multitouch IPS Radiance Full HD de 15,6 inci, ultra-performant și cu un design metalic. Având o grosime de numai 17,9 mm, acest ultrabook este primul notebook HP care încorporează tehnologie Intel Thunderbolt, ce asigură un tranfer ultra-rapid de muzică, filme și date către alte dispozitive externe.

HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 dispune de un ecran HD multitouch de 14 inch, un subwoofer puternic cu Beats Audio și o placă grafică AMD opțională cu 2G de memorie.

HP Pavilion Sleekbook 14 și HP Pavilion Sleekbook 15, disponibile în variantele de culori negru lucios și roșu rubiniu, asigură consumatorilor performanțele și aplicațiile de care au nevoie zilnic.

HP ElitePad 900 este o tabletă business, funcționalități premium și servicii de suport.

HP EliteBook Folio 9470m este un ultrabook subțire, ușor și eficient. Cu funcționalități premium de docking și baterie interschimbabilă, HP EliteBook Folio este destinat pofesioniștilor aflați în mișcare.

HP ENVY x2

To Top