Stiri

HP lansează o nouă imprimantă pentru IMM-uri

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One
HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One

Echipamentele All-in-one s-au dovedit un ajutor de nădejde pentru birourile mici și mijlocii. HP anunță lansarea imprimantei Officejet 6700 capabil să imprime color, să scaneze și să copieze documente.

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One poate imprima până la 16 pagini alb-negru pe minut și 9 pagini color pe minut. Mai mult decât atât, echipamentul are încorporat un port USB frontal și se poate conecta la Internet. Astfel, utilizatorii pot imprima direct de pe USB pentru a crea rapid documente sau imagini fără margini sau pot imprima fără a fi nevoiţi să apeleze la un calculator, cu ajutorul ecranului tactil încorporat.

HP Officejet 6700 dispune şi de o tavă pentru hârtie cu o capacitate de 250 de pagini și un alimentator automat de hârtie pentru 35 de pagini, permițând în același timp imprimarea, scanarea, copierea automată a ambelor fețe ale colilor și imprimarea fără margini.

Imprimanta HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One este disponibilă în reţeaua naţională de distribuitori autorizaţi HP la prețul recomandat de 799 lei.

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One

HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One

To Top