Stiri

HP oferă cinci produse cu preț mare

HP lansează în România cinci modele cu Windows 8 la prețuri nu tocmai accesibile. Ultrabookurile HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, HP SPECTRE TouchSmart Ultrabook și HP ENVY x2; desktopul HP ENVY 23 TouchSmart All-in-One Desktop PC și tableta HP ElitePad 900 se adresează unei game variate de utilizatori.

HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 este construit pe o soluție Intel și are o grosime de 2,3 cm și o greutate de 2,1 kilograme. Asemeni altor ultraportabile ENVY TouchSmart este comercializat la un preț mare. HP Envy TouchSmart Ultrabook 4 vine în România cu un preț recomandat de 4.399 lei, cu TVA inclus.

Noul PC HP ENVY x2 oferă puterea a două dispozitive într-unul singur: un laptop cu afişaj senzitiv HD strălucitor și foarte rezistent sau o tabletă care poate fi detașată de tastatură și utilizată în mod independent. Echipamentul are o cameră Web HD în partea frontală pentru conversaţii video şi o cameră de 8,0 MP în spate. Datorită faptului că beneficiază de două baterii independente, una în tabletă și a doua în tastatură, autonomia totală a lui HP Envy x2 poate ajunge până la 19 ore. Cele 2 baterii se pot încărca independent sau simultan.

HP ENVY x2 dispune de afişaj tactil IPS HD antireflexie iluminat din fundal cu LED-uri, cu diagonală de 29,4 cm (11,6″), rezoluție 1366 x 768 și placă grafică Intel HD (până la 782 MB). Redarea audio este făcută prin sistemul Beats Audio, cu două difuzoare. Prețul recomandat pentru acest produs este de 3.999 lei, cu TVA inclus.

HP ENVY 23 este echipat cu sunet Beats Audio şi permite conversaţii video la rezoluție HD. Graţie procesoarelor Intel din a treia generaţie, echipamentul poate rula aplicații foarte complexe având un timp de reacție mic. Utilizatorii primesc, de asemenea, și pachetul Universal Music, care le oferă accesul la catalogul de muzică complet al Universal Music Group. Prețul recomandat este de 5.199 lei, cu TVA inclus.

HP SPECTRE XT TouchSmart Ultrabook oferă o experiență de atingere intuitivă pe un afişaj Full HD Radiance (rezoluție 1920 x 1080) cu diagonală de 15,6 inci, complet tactil. HP SPECTRE TouchSmart Ultrabook este dotat cu un sistem de protecție care păstrează datele în siguranță. În cazul în care computerul portabil este pierdut sau furat, acesta poate fi dezactivat de la distanţă, iar accesul la date refuzat. Datele pot fi apoi restaurate simplu în cazul în care recuperarea lor de pe computerul portabil este realizată cu Absolute Data Protect în combinaţie cu Intel Anti-Theft3. Prețul de raft recomandat este de 5.599 lei, cu TVA inclus.

HP ElitePad 900 este tableta perfectă pentru oamenii de afaceri. Poate fi asociată cu o gamă completă de accesorii, precum HP ElitePad Docking Station, HP ElitePad Expansion Jacket și HP ElitePad Productivity Jacket. Grație materialelor utilizate la realizarea sa, Corning, Gorilla Glass și aluminiu, tableta este foarte uşoară, dar și extrem de rezistentă. Marginile perfect conturate, ecranul anti-murdărire, butoanele de aluminiu și creionul opțional sunt tot atâtea plusuri care recomandă HP ElitePad 900. Are o diagonală de 10,1 inchi, display de 16:10 ideal pentru aplicațiile de birou și o cameră foto / video situată frontal, de 1080p. HP BIOS Protection și Microsoft Defender oferă protecția necesară împotriva oricăror amenințări la securitatea informatică. HP ElitePad 900 operează cu sistemul Windows 8Pro, dispune de procesor Intel Atom Z2760, are o memorie de 2GB și o capacitate de stocare de 64GB.

Rulând Microsoft Windows 8 PRO, tableta HP Elitepad 900 beneficiază de toate mecanismele de securizare disponibile pe clasicele calculatoare cu care utilizatorii erau obișnuiți la birou, oferind însă cel mai ridicat nivel de mobilitate posibil. Integrarea în sistemele IT actuale se realizează la fel de ușor ca la orice calculator sau notebook tradițional. Cu ajutorul accesoriilor opționale experiența de utilizare la birou poate fi identică cu cea din cazul tradiționalului desktop sau laptop: odată dock-ată tableta în dock-ul special, aceasta are acces la rețeaua cu fir din birou, la monitorul suplimentar de pe biroul utilizatorului, la tastatura și mouse-ul acestuia, toate în timp ce își încarcă bateria suplimentară.
Tableta are un preț de 3.799 lei cu TVA inclus, pentru modelul fără 3G și 4.149 lei cu TVA inclus, pentru modelul cu 3G.

envy

To Top