Stiri

HP prezintă noile PC-uri business

HP prezintă nu mai puțin de 20 de modele gândite pentru corporatiști. Sistemele ultrabook, inclusiv HP EliteBook Folio 9470m, concurează deja cu modelele lansate de ASUS, Apple, Samsung și Sony. Cu o grosime de doar 19 mm şi o greutate de doar 1,58 kg, acest Ultrabook cu diagonală de 35,6 cm (14 inci) include caracteristici de securitate şi docking specifice companiilor mari şi poate fi iniţializat foarte uşor chiar şi atunci când este în modul sleep.

Notebook-urile HP EliteBook din seria P sunt create pentru a rezista testelor MIL-STD 810G de vibraţii, praf, altitudine, temperatură şi șocuri. Modele noi din seria HP ProBook b- sau seria HP ProBook s-series vin cu un design complet nou.

HP EliteBook 2170p este cel mai mic şi mai uşor notebook de business al companiei. Ideal pentru acei utilizatori care călătoresc mult şi des, noul notebook cu diagonală de 29,5 cm (11,6 inci) cântăreşte mai puţin de 1,31 kg, însă reuşeşte să susţină conectivitatea necesară activităţii complexe din companii mari şi să includă caracteristici solide de securitate şi administrare. Cu o baterie care poate susţine până la 9 ore de lucru, HP EliteBook 2170p este compatibil cu cele mai comune staţii de andocare folosite în portofoliul de notebook-uri de business HP, asigurând astfel maxim de eficienţă.

Trei serii de desktop PC-uri – HP Compaq Pro 4300 Business Desktop, HP Compaq Pro 6300 şi HP Compaq Elite 8300 oferă fiabilitate și securitatea datelor.
Laptopurile business HP încorporează o varietate de soluţii hardware și software menite să îmbunătăţească securitatea lor, să le facă mai uşor de utilizat şi să le garanteze fiabilitatea.

To Top