Stiri

HP se pregătește pentru noul an școlar

HP pune la dispoziţia utilizatorilor care se pregătesc de un nou an şcolar o gamă largă de accesorii moderne și elegante, de la mouse-uri multicolore, huse și rucsacuri de designer până la camere web care filmează HD. Sunt disponibile o mulțime de produse printre care se numără: mouse-ul wireless HP X4000, Rusacul HP Signature, geanta de laptop HP Slim, husele HP Top-Load, HP Authentic Top-Load.

Gențile au exterior rezistent la apă, barete de umăr detașabile, mânere moi și până la 11 buzunare spațioase pentru organizarea ușoară a accesoriilor. Atât gențile, cât și husele HP se potrivesc pentru notebook-uri cu dimensiuni de la 35,6 cm (14 inch) la 40,6 cm (16 inch).

Camerele web HP 5210 și HP 3310 dispun de software care permite apeluri video între trei persoane. De asemenea, acestea încorporează trei butoane pentru acces rapid la funcțiile de bază. Vârful de gamă, HP HD 5210 a fost certificat de Skype™ și dispune de tehnologie H.264 de ultimă generație pentru streaming video clar, fără întârzieri.

Toate produsele vor fi disponibile în România din data de 6 August in reţeaua partenerilor autorizaţi HP.

To Top