Stiri

HTC aduce în România întreaga familie One

HTC One max
HTC One max

HTC aduce în România întreaga familie One dar și Cupa UEFA Europa League. În zilele de marţi şi miercuri, 22-23 octombrie, între orele 12.00 – 18.00, trofeul va fi expus pe terasa Costadoro Caffé de la ultimul nivel al Promenada, din Calea Floreasca nr. 246 B. Vizitatorii vor avea ocazia de a se fotografia cu trofeul şi de a testa cele trei modele HTC One, inclusiv recent-lansatul HTC One max. HTC este, din decembrie 2012, sponsor şi Official Global Smartphone Supplier Partner al UEFA Champions League, UEFA Europa League şi al Super Cupei UEFA 2013 şi 2014.

HTC One este smartphone-ul vârf de gamă al HTC, cu un procesor quad-core de 1,7Ghz, lansat în luna februarie 2013. HTC One mini, lansat în iulie 2014, este “fratele mai mic”, ce dispune de aceeaşi tehnologie HTC UltraPixel a camerei foto, care reţine cu până la 300% mai multă lumină decât senzorii tradiţionali ai camerei foto şi de aceleaşi funcţii unice HTC Zoe, HTC BlinkFeed şi HTC BoomSound. Modelul One mini dispune de un ecran full HD 720p de 4,3 inci şi un procesor dual-core puternic, de 1,4 Ghz.

HTC One max, cel mai recent lansat dintre cele trei modele, este fratele “mai mare” al HTC One. Dispune de un ecran cu o diagonală de 5,9 inci şi aduce o experienţă îmbunătăţită prin interfața HTC Sense 5.5. De asemenea, introduce un senzor și o funcţie de scanare a amprentei, soluții care simplifică deblocarea și securizarea telefonului. Astfel, în afară de blocarea şi deblocarea terminalului, scannerul poate fi folosit pentru a lansa până la trei aplicaţii diferite. Ecranul full HD 1080p este perfect pentru a te bucura oriunde de fotografii, clipuri video şi filme. Procesorul quad-core de 1,7 Ghz oferă o experiență uniformă și cursivă de utilizare, indiferent dacă urmăreşti un film sau te joci. Asemenea celorlalţi membri ai familiei HTC One, modelul One max dispune de funcţiile HTC BlinkFeed, HTC Zoe şi Video Highlights (Montaje video), de camera foto HTC UltraPixel şi de sunetul excelent HTC BoomSound.

Pe perioada celor două zile în care trofeul UEFA Europa League și familia HTC One vor fi prezentate publicului la Promenada, vizitatorii vor fi invitați să se fotografieze alături de trofeu și să completeze un talon pentru tombola specială asociată evenimentului. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, iar acesta își va putea alege premiul : unul dintre modelele familiei HTC One.

HTC One max

HTC One max

To Top