Stiri

HTC lansează noul model HTC Desire 310

HTC Desire 310
HTC Desire 310

HTC dezvăluie noul model HTC Desire 310 pentru segmentului de telefoane entry-level. Cel mai nou model din gama HTC Desire, disponibil în versiunile de culoare Blue, White și Orange, combină designul modern cu un procesor quad-core.

HTC Desire 310 este echipat cu un procesor quad-core de 1,3 GHZ, apt să ruleze aplicațiile uzuale, indiferent de modul cum este folosit dispozitivul. Ecranul de pornire HTC BlinkFeed, lansat odată cu modelul HTC One, oferă oportunitatea de a te alătura milioanelor de utilizatori HTC care își personalizează fluxul de informații web, știri la minut, actualizări pe rețelele sociale etc, direct pe ecranul de pornire al telefonului. Afișate pe ecranul de 4,5 inch al modelului HTC Desire 310, actualizările știrilor web și informațiilor de pe rețele tip Twitter, Facebook, LinkedIn sunt redate în detaliu și culori impresionante și sunt ușor de gestionat și de accesat.

Prin funcția Offline Reading, HTC Desire 310 face posibilă lectura articolelor oferite prin BlinkFeed, selectate dintr-un număr total de 20.000 de articole publicate zilnic de companii media de top din toată lumea, chiar și atunci când dispozitivul nu este conectat la internet. Pentru a folosi această funcție, este suficient ca utilizatorii să adauge până la 120 de articole pe lista de lectură atunci când dispun de o conexiune la internet și, ulterior, să le citească offline.

Utilizatorii care dețin două carduri SIM au posibilitatea de a folosi două telefoane într-unul. HTC Desire 310 oferă posibilitatea de a accesa simultan două servicii de telefonie mobile de pe un singur dispozitiv.

Noul model HTC Desire 310 va disponibil în România, prin operatorii de telefonie mobilă începând cu luna aprilie.

HTC Desire 310

HTC Desire 310

To Top