Stiri

HTC One M9+ a fost anunțat în România

HTC One M9+
HTC One M9+

HTC One M9+ preia designul integral metalic specific HTC și îl îmbină cu noi funcționalități, printre care un ecran 2K de 5.2” cu noua funcție de securitate Fingerprint și HTC BoomSound cu sunet surround Dolby Audio. Noua funcție îmbunătățită Duo Camera promite fotografii de calibru profesionist, cu detalii clare, la cel mai înalt nivel de calitate și flexibilitate.

Totodată, capacitatea de stocare generoasă microSD de 128 GB permite stocarea în siguranță a celor mai frumoase amintiri ale utilizatorilor, pe care aceștia le pot lua cu ei oriunde.

HTC One M9+

HTC One M9+

Ca o dovadă în plus a faptului că HTC urmărește perfecționarea design-ului, HTC One M9+ preia tot ce e mai bun din modelele premiate HTC One M7 și HTC One M8, reunind în același dispozitiv performanța, anduranța, finisajele elegante și interfețele intuitive. Carcasa integral metalică este o combinație de precizie și măiestrie, datorită marginilor metalice care se îmbină cu liniile curbe elegante. Finisajul gold on silver, cu margini aurii ce se îmbină armonios cu spatele argintiu, încadrează un ecran luminos și strălucitor.
Cea mai bună cameră foto este cea aflată mereu la îndemână, iar smartphone-ul trebuie să capteze cu ușurință imagini deosebite, creative și amuzante. Camerele foto ale HTC One M9+ sunt concepute pentru a surprinde fiecare moment la o calitate uimitoare, permițând oricând retrăirea acelor momente.

HTC One M9+ dispune de Duo Camera de 20 de megapixeli, care accentuează fiecare detaliu, permițând astfel obținerea unor fotografii clare și a videoclipurilor la rezoluție 4K. Pentru o protecție ridicată împotriva zgârieturilor, obiectivul de pe HTC One M9+ este dotat cu o lentilă din safir, iar calitatea fotografiilor și a clipurilor video va rămâne la același standard de calitate ca în prima zi.
HTC One M9+ vine cu un nou senzor pentru amprente, localizat în partea frontală a telefonului pentru acces rapid prin deblocarea telefonului cu o singură atingere. Datorită senzorilor multi-direcționali, pentru deblocarea telefonului nu este necesară decât poziționarea degetului pe senzor, în orice direcție.

HTC One M9+ va fi disponibil în România începând cu a doua jumătate a lunii august, în varianta de culoare Gold on Silver.

To Top