Stiri

HyperX lansează memoriile Impact și SSD-ul FURY

HyperX Impact
HyperX Impact

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology Company, lansează noua gamă de module de memorie HyperX Impact adresată entuziaştilor şi gamerilor care vor un spor de performanță pentru laptopurile de gaming şi pentru PC-urile de dimensiuni reduse. HyperX Impact reuneşte într-o singură gamă de produse modulele SO-DIMM Genesis, PnP şi LoVo.

Memoriile HyperX Impact au stabilit recordul mondial pentru cel mai rapid modul SO-DIMM, cu o viteză de până la 2666MHz. HyperX Impact este disponibil cu frecvenţe cuprinse între 1600MHz și 2400MHz, cu module de capacităţi de 4GB şi 8GB şi kit-uri de două module cu capacitate totală de 8GB şi 16GB. Voltajele folosite pornesc de la 1.35V, produsele oferind un upgrade fără efort de tip Plug and Play (PnP). În plus, modulele se scalează automat la performanţele sistemului, fără să mai fie nevoie de overclocking manual. Memoriile HyperX Impact sunt ideale şi pentru îmbunătăţirea performanţei unor sisteme precum Gigabyte BRIX, Intel NUC sau ZOTAC ZBOX.

HyperX Impact

HyperX Impact

SSD-ul HyperX FURY se adresează gamerilor cu buget redus, fiid proiectate cu memorii NAND sincron împreună cu controller-ul LSI SandForce SF-2281. Noul SSD entry-level oferă o performanță de citire/scriere de 500/500MB/s, fiind recomandat pentru obţinerea celor mai mici timpi de încărcare a sistemului de operare şi a aplicaţiilor, respectiv pentru executarea rapidă a fişierelor. HyperX FURY SSD, cel mai nou membru al gamei HyperX FURY după HyperX FURY DRAM, este disponibil în variante de 120GB şi 240GB.

To Top