Stiri

IBC 2010

Au mai ramas 24 de zile pana la editia de anul acesta a IBC (International Broadcasting Convention), cea mai importanta conferinta si expozitie anuala pentru profesionistii din domeniul realizarii, managementului si difuzarii de divertisment si stiri la nivel mondial.

IBC 2010

Infiintat in Londra anului 1967, evenimentul aduna peste 1300 de furnizori de tehnologii si solutii din domeniu si atrage mai bine de 45.000 de participanti, din peste 140 de tari. Incepand din 1994 se organizeaza anual, dar s-a mutat la Amsterdam. Cu aceasta ocazie se organizeaza diverse conferinte, simpozioane, seminare si ateliere pe teme actuale din industria de stiri si divertisment – mai nou, inclusiv workshop-uri despre digital media.

IBC 2010 se desfasoara in perioada 9-14 septembrie, la centrul RAI din Amsterdam. Daca va bate gandul sa participati, aflati ca beneficiati de reduceri semnificative sau chiar gratuitate daca va inscrieti pana astazi., iar daca sunteti jurnalisti puteti participa pe baza legitimatiei de presa.

Cine nu ajunge la Amsterdam poate descoperi o multime de informatii utile pe www.ibc.org. Bineinteles, va vom tine si noi la curent – sigur vom avea noutati interesante.

To Top