Stiri

IMAX in Bucuresti

Peste doar câteva zile, la noul Samsung IMAX publicul va putea experimenta tehnologia inovatoare ce îl va transpune aproape direct în lumea filmului.

SHARK 3D

Adrenalina, suspansul, senzatia intensă de a fi în mijlocul evenimentelor, toate acestea vor fi traite în fiecare secundă petrecută la Samsung IMAX. Cinematograful, primul de acest gen din România, este parte a megaplexului Cinema City Cotroceni, deschis în noul centru commercial AFI Palace Cotroceni.

BigFoot 3D

Din 20 noiembrie, “T-Rex: Înapoi în Cretacic” şi “Lumea din adâncuri” sunt primele filme în tehnologia IMAX care vor putea fi vizionate pe ecranul gigantic din Samsung IMAX. Senzaţia de a fi parte din acțiunea filmului este dată de un cumul de tehnologii inovatoare și de spațiul special proiectat al sălii, toate purtând marca IMAX. Folosind o camera IMAX 3D, cu carcasă specială pentru filmările de sub apă, “Lumea din adâncuri” îşi poartă spectatorii într-o călătorie de explorare a lumii subacvatice, transformându-i în scafandrii. Puternicul Tyrannosaurus Rex va călători în timp cu dimensiunea sa impresionantă şi fălcile puternice la doar o atingere de spectator.

To Top