Stiri

Imprimantă Xerox care scrie pe obiecte

Xerox Direct to Object
Xerox Direct to Object

Noua imprimanta Xerox Direct to Object cu tehnologia inkjet ofera o metoda nouă de a personaliza direct obiectele, cu ajutorul unei tehnologii ce utilizeaza duze minuscule de otel inoxidabil.
Aceste duze intra in componenta capetelor de imprimare – care au dimensiunea unui pachet de carti de joc – si permit imprimarea pe obiecte de toate marimile, de la capace de sticla, la casti de protectie. Echipamentul poate imprima pe materiale din plastic, metal, ceramica si sticla, ceea ce elimina necesitatea de a folosi etichete costisitoare.

Xerox Direct to Object

Xerox Direct to Object

“Inovatia deschide calea pentru a crea rapid produse personalizate, in contextul in care preferintele consumatorilor graviteaza in jurul acestei tendinte”, spune Brendan Casey, vice presedinte Xerox Engineering Services. “Imaginati-va ca un suporter poate veni acasa cu o casca sau o minge care a fost personalizata chiar pe stadion, iar un magazin poate oferi servicii de personalizare pentru sute de produse.”

Echipamentul Xerox folosește algoritmi avansati care controleaza duzele microscopice (ale caror dimensiuni au jumatate din diametrul unui fir de par), pentru o obtine cea mai inalta calitate a imaginii. Echipamentul directioneaza cu mare precizie jetul de cerneala, la distante de 6 mm, pentru a imprima pe suprafete netede, aspre, usor curbate sau cu denivelari, la rezolutii de imprimare intre 300 si 1.200 dpi. Imprimanta poate personaliza pana la 30 de obiecte pe ora, cu posibilitatea de scalare pentru productie.

“Adevarata inovatie consta in faptul ca acum putem imprima pe obiecte cu forme diverse, cum ar fi recipientele de apa din metal, fara a mai fi nevoie de o pregatire prealabila si reducand costurile pe care le implica flexografia sau captura de imagini, ambele fiind procedee ale imprimarii traditionale”, a spus Wayne Buchar, inginer sef, Xerox Engineering Services.

Printre functiile inovatoare se numara:
Jeturile de cerneala sunt compatibile cu aproape orice tip de cerneala, incluzand solventi, cerneluri pe baza de apa si de tip UV, si pot fi folosite la temperaturi de pana la 140°C.
Arhitectura inovatoare include un design flexibil al mecanismelor de prindere, pentru a putea schimba cu usurinta obiectele care sunt imprimate. Software-ul Xerox asigura acuratete si cea mai buna calibrare a culorilor.

Când va fi disponibilă imprimanta Xerox Direct to Object

Imprimanta Xerox Direct to Object este o solutie personalizata, disponibila la cerere. Xerox lucreaza direct cu clientii pentru a realiza o configurare optimizata special pentru aplicatiile acestora. Echipamentul Xerox Direct to Object Inkjet va fi expus la Graph Expo, cel mai mare targ din industria grafica din America de Nord, care va avea loc intre 25 si 28 septembrie, in Orlando, Florida.

Xerox Direct to Object Inkjet Printer

To Top