Stiri

Xerox lansează o noua gamă de imprimante laser A4 monocrom

Xerox Phaser 3020
Xerox Phaser 3020

Xerox lansează noua gamă de imprimante laser A4 monocrom Phaser 3020, Phaser 3052 și Phaser 3260 cu conectivitate wireless integrată, cu soluții de imprimare mobilă și design ultra-compact, destinate utilizatorilor individuali sau companiilor cu 5-10 angajați.
Noile imprimante Xerox permit, prin funcția Wi-Fi Direct, conectarea sigură și rapidă a smartphone-urilor, tabletelor şi a laptopurilor direct la echipament, fără a fi necesară prezența unei alte rețele, iar împreună cu soluțiile de imprimare mobilă Apple AirPrint și Xerox PrintBack asigură rapiditate și eficiență în orice companie.

Xerox Phaser 3020 este o imprimantă laser monocrom A4 cu dimensiuni compacte, potrivindu-se perfect în spațiile mici, are viteză de imprimare de până la 20 pagini pe minut, rezoluţie de 1200 x 1200 dpi și conectivitate WiFi integrată. Telefoanele mobile, tabletele și laptopurile pot fi conectate în siguranţă direct la imprimantă,chiar în absenţa unei reţele wireless existente, prin funcția Wi-Fi Direct.Imprimanta funcţionează cu un singur cartuș all-in-one, ușor de înlocuit, simplificând administrarea consumabilelor și minimizând timpul necesar înlocuirii acestora.

Xerox Phaser 3020

Xerox Phaser 3020

Xerox Phaser 3052 se distinge prin designul ultra-compact, imprimarea rapidă,cu viteze de până la 26 de pagini A4 pe minut, fiabilitatea totală și economia de spaţiu, necesare utilizatorilor individuali și echipelor mici de lucru. Calitatea îmbunătăţită a imaginii la rezoluţia de 4800 x 600 dpi oferă documente la o calitate foarte bună, ce se disting prin claritatea deosebită a textului și nivelul de detaliu al elementelor grafice. Imprimanta asigură mobilitate îmbunătățită prin conectivitate wireless integrată, funcția Wi-Fi Direct, iar prin suportul integrat pentru Apple AirPrint™ permite imprimarea documentelor direct de pe dispozitivul Apple iPhone sau iPad.

Xerox Phaser 3260 oferă imprimare rapidă de până la 28 pagini A4 pe minut, față-verso automată, memorie standard de 256 MB și procesor de 600 MHz. Calitatea îmbunătăţită a imaginii de 4800 x 600 dpi, asociată cu emulările PCL și PostScript, asigură un nivel constant de claritate a textului, chiar și atunci când acesta conţine un număr mare de elemente grafice. Dispozitivul este echipat pentru lucrul în reţea cu Ethernet, Wi-Fi și USB, permiţând conectarea facilă a unui singur utilizator sau a întregii echipe de lucru.

To Top