Stiri

Imprimantele Xerox au fost premiate de European Digital Press Association

Xerox D125
Xerox D125

Xerox a obţinut din partea European Digital Press Association (EDP) premiul pentru cea mai bună imprimantă multifuncţională cu seria de echipamente D95/D110/D125.

Xerox D95/D110/D125 este o soluţie ideală pentru tipărirea de volume mari, capabilă să realizeze aplicaţii complexe, precum cărţi, pliante şi flyere, fiind dotată cu numeroase opţiuni avansate de finisare. Viteza, fiabilitatea şi capacitatea de a procesa volume mari sunt trei aspecte esenţiale ale imprimării unor aplicaţii precum cărţile, manualele şi broşurile. Xerox D110/D125, împreună cu serverul de imprimare FreeFlow îndeplineşte toate aceste cerinţe, oferind în plus un nivel optim de calitate a imaginii.

D110/125 tipărește la o viteză de 110/125 de pagini pe minut, format A4 şi realizează variate tipuri de aplicaţii cu coperte color, separatoare, pe numeroase tipuri de suporturi. Imprimantele oferă o gamă variată de opţiuni de finisare, precum dispozitivul de finisare cu modul de legare tip caiet, modul de tăiere SquareFold, GBC AdvancedPunc, dispozitivul de legare tip caiet Plockmatic Pro30 Xerox Tape Binder şi GBC eBinder 200, cu ajutorul cărora se pot obţine volume mari de materiale cu finisaj profesional.

Xerox D125

Xerox D125

Premiile EDP sunt acordate de un comitet tehnic alcătuit din consultanţi independenţi, editori, ingineri şi alţi profesionişti, care analizează produsele lansate în Europa, în decursul unui an. Comitetul tehnic al EDP evaluează produsele pe baza noilor capacităţi tehnice pe care le oferă. Acestea ţin de inovaţia în tehnologie – îmbunătăţirea vitezei, a calității și a funcţionalității, reducerea impactului asupra mediului şi a costurilor pentru utilizatori.

To Top