Stiri

Imprimare 3D la liceu

3D-UP

O grupă pilot de liceeni de la un colegiu tehnic din Bucureşti sunt primii absolvenţi ai cursului pilot de 3D Printing susţinut de ECDL ROMANIA cu sprijinul ENEVO Group. Luni, 23 februarie, ora 12:30,la Colegiul Tehnic Griviţa, îi felicităm şi discutăm cu elevii implicaţi la curs, iar alţi liceeni sunt invitaţi să testeze tehnologiile de imprimare 3D.

12 elevi de la Colegiul Tehnic Griviţa din capitală au participat la un training dedicat tehnicilor de modelare şi imprimare 3D prin proiectul Liceenii învaţă 3D Printing, iniţiat de ECDL ROMANIA cu sprijinul ENEVO Group, care a debutat în parteneriat pilot cu acest colegiu. Timp de o lună, liceenii s-au întâlnit cu specialiştii ENEVO secondaţi de profesori din şcoală, având posibilitatea să aplice efectiv teoria, reuşind să imprime 3D propriile obiecte concepute.

Luni, 23 februarie, Colegiul Tehnic Griviţa vă invită începând cu ora 12:30 la o sesiune de demostraţii 3D printing şi o dezbatere pe tema importanţei noilor tehnologii în educaţia generaţiilor viitoare. Vom intra în universul 3D alături de elevii şi profesorii de la curs şi vom testa 3D printing împreună cu alţi liceeni şi profesori de la Colegiul Naţional de Informatică Tudor Vianu, Colegiul Naţional Mihai Viteazul, Colegiul Tehnic de Aeronautică Henri Coandă. Tot atunci vom discuta despre integrarea unui modul structurat de tehnici de imprimare 3D la nivelul educaţiei formale, non-formale sau informale.

3D-UP

To Top