Stiri

Intel a prezentat cea de-a șaptea generație a gamei de procesoare Intel Core

Intel Core - generația a șaptea
Intel Core - generația a șaptea

Intel a prezentat cea de-a șaptea generație a gamei de procesoare Intel Core.

Noile procesoare aduc următoarele îmbunătățiri:

Timp mic de răspuns și viteză: echipele de inginerie și de producție Intel au îmbunătățit procesul de fabricație pe 14nm cu ceea ce noi numim 14nm+. A șaptea generație a gamei de procesoare Intel Core oferă o performanță în productivitate de până la 12% mai mare și o performanță web de până la 19% mai rapidă față de generația anterioară de procesoare lansată cu doar un an în urmă.

Acces la conținut 4K UHD premium: cu noile computere din cea de-a șaptea generație a gamei de procesoare Intel Core, fanii televiziunii și ai filmelor vor avea acces la streaming premium în format 4K UHD de la studiouri precum Sony Pictures Home Entertainment și furnizori ca FandangoNOW. Acesta este doar începutul, având în vedere adopția în masa a conținutul 4K UHD, care va avea loc în timp.

Deschide o lume plină de 4K UHD generat de utilizatori: utilizatorii pot vizualiza acum conținutul 4K UHD fiind distribuit pe site-uri precum YouTube și îl pot urmări mai mult timp pe sistemele bazate pe noile procesoare. Dar ei au, de asemenea, puterea de a crea, edita și partaja propriile clipuri 4K UHD și la 360 de grade până la de 15 de ori mai repede comparativ cu un PC vechi de 5 ani datorită îmbunătățirilor aduse de noile procesoare.

Gaming on the go: jucătorii vor vedea o îmbunătățire grafică de trei ori comparativ cu un PC vechi de 5 ani, ceea ce înseamnă că puteți rula jocuri populare, cum ar fi Overwatch oricând și oriunde pe un laptop subțire, ușor. De asemenea, cu tehnologia Thunderbolt™ 3 disponibilă pe mai multe dispozitive, jucătorii pot folosi un singur cablu pentru a conecta o stație de andocare grafică externă și monitoare 4K UHD pentru performanțe de gaming de top.

Stă la baza celor mai ușoare și mai subțiri dispozitive de până acum: doar compară ceea ce este disponibil acum cu un PC vechi de 5 ani și este evident cât de departe am ajuns. Unele dintre noile dispozitive cu procesoare de ultimă generație sunt mai subțiri decât un telefon, cu întreaga performanță așteptată de la un PC!

Suntem încântați de parteneriatul puternic cu clienții noștri OEM și ne așteptăm ca mai mult de 100 laptopuri și dispozitive 2 în 1 cu noile procesoare să fie disponibile începând cu luna septembrie și până la sărbătorile de iarnă. Vom împărtăși mai multe despre restul noii game de procesoare pentru desktop-uri și PC-uri de business la începutul anului viitor.

Intel Core - generația a șaptea

Intel Core – generația a șaptea

To Top