Stiri

Intel a prezentat în România procesoarele Intel Core vPro

Kirk Skaugen prezentand procesorul Intel Core M
Kirk Skaugen prezentand procesorul Intel Core M

Intel a prezentat în România cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core vPro. De asemenea, compania a făcut demonstrații ale celor mai noi tehnologii pentru companii, pentru simplificarea comunicării în timpul ședințelor și securitate crescută: Intel Unite, Intel Small Business Advantage și Intel Authenticate.
De asemenea, echipa locală Intel Security a prezentat o nouă abordare a diviziei în apărarea împotriva atacurilor cibernetice avansate, destinată sectoarelor business sau guvernamental.

A șasea generație a gamei de procesoare Intel Core vPro vine în întâmpinarea cererii pentru securitate și productivitate din sectorul business, inovând domeniul autentificării securizate, a performanței crescute pentru dispozitive precum laptopuri 2 în 1, Ultrabook-uri, sisteme All-in-One și desktop PC-uri. Noile procesoare aduc o performanță crescută de 2,5 ori, o autonomie de trei ori mai mare și un timp de răspuns de patru ori mai rapid comparativ cu un laptop mai vechi de cinci ani.

În cadrul evenimentului de astăzi au fost prezentate sisteme bazate pe tehnologia Intel, de la producători precum Acer, ASUS, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Maguay.
În cadrul evenimentului de astăzi, Intel a făcut o demonstrație live a tehnologiei Intel Unite, pentru ședințe mai inteligente, prin simplificarea modului de interacțiune al participanților. Cu ajutorul noii tehnologii, participanții la ședințe pot partaja prezentările de pe laptopuri pe ecrane mult mai ușor. Atât participanții din sala de conferință, cât și cei aflaţi la distanță au acces sigur la conținut în timp real. Pentru a utiliza Intel Unite este nevoie de un mini PC cu procesor Intel Core vPro.

Pe lângă tehnologiile prezentate live astăzi, Intel are dezvoltate pentru sectorul business și alte tehnologii menite să elimine cablurile din birouri. Tehnologia Intel Pro Wireless Display (Intel Pro WiDi) simplifică procesul de partajare al informațiilor în companii, permițându-le utilizatorilor să facă prezentări de pe computer, prin conexiune wireless, securizată, cu alte monitoare și ecrane, mărind eficiența utilizării acestora de către companii cu ajutorul unor comenzi simple.

De asemenea, Intel Wireless Docking le permite angajaților companiilor să fie conectați și gata de lucru imediat după ce ajung la birou. Această tehnologie wireless, sigură, bazată pe tehnologia Intel Wireless Gigabit, permite sistemelor să se conecteze automat la monitoare, tastaturi, mouse-uri și accesorii USB, eliminând astfel necesitatea folosirii tradiționalelor dock-uri.

Kirk Skaugen prezentand procesorul Intel Core M

Kirk Skaugen prezentand procesorul Intel Core M

To Top