Stiri

Intel caută studenți în România

Intel Galileo
Intel Galileo

Intel România caută studenți pentru internship-uri pe perioada verii. Ajuns la cea de-a doua ediție, programul Intel Summer Experience se adresează studenților din anii I, II și III de la facultăți cu profil tehnic, care doresc să își petreacă vara colaborând la proiecte de cercetare și dezvoltare de software, pe arhitectură Intel. Pentru cei mai talentați dintre ei, va exista oportunitatea conversiei în angajați full time sau extinderea stagiului de internship.

Descrierea internship-urilor se regăsește, începând de astazi, pe http://intel.stagiipebune.ro/, aceasta fiind totodată și platforma pe care studenții își pot depune CV-urile. Momentan, sunt deschise 11 pozitii, majoritatea concentrate în zona dezvoltării de soluții software pentru platforme mobile sau dispozitive integrate (embedded).

Toate internship-urile sunt remunerate și, pe baza colaborarii oficiale dintre Intel și mediul universitar tehnic, sunt recunoscute ca practică. Studenții se vor întoarce la facultate în toamna anului 2014. Pentru anul 2014, perioada de depunere a CV-urilor este 6 martie –20 aprilie a.c. Stagiul de practică propriu-zis se va derula între 16 iunie -12 septembrie a.c.

Pe lângă stagiile de vară, Intel Romania Software Development Center derulează și un program de internship-uri pe un an, adresate studenților din ani terminali, masteranzi sau doctoranzi. Pozițiile deschise sunt disponibile pe site-ul www.intel.ro/jobs.

Intel Galileo

Intel Galileo

To Top