Stiri

Intel colaborează cu Google

Intel colaborează cu Google pentru dezvoltarea unor produse ce vor implica tehnologii ale ambelor companii. Anunțul a fost făcut chiar de Preşedintele şi CEO-ul Intel, Paul Otellini care a menționat în cadrul Intel Developer Forum (IDF) din San Francisco:

Colaborarea cu Google va aduce pe piaţă noi capabilităţi, care vor ajuta la accelerarea inovaţiei, a gradului de adoptare şi de alegere. Sunt entuziasmat de oportunităţile acestei colaborări, care le va permite clienţilor noştri să utilizeze noi produse bazate pe arhitectura Intel şi platforma Android”.

Anunţul de la IDF vine pe fondul iniţiativei celor două companii de a echipa produsele Google cu arhitectura Intel. Iniţiativa include Chrome OS, Google TV, Android Software Development Kit (SDK) şi Native Development Kit (NDK).

Pe lângă anunțul ce privește colaborarea între cei doi giganți ai industriei. Preşedintele şi CEO-ul Intel, Paul Otellini a mai prezentat o nouă platformă de management al consumului de energie, numită „Haswell”, ce va fi lansată în 2013 dar și progresele obținute în domeniul consumului energetic, punct în care Intel nu se ridica la standardele NVIDIA.

Sursa: Androidlive.ro

To Top