Stiri

Intel ofera spatiu si bani gamerilor de la CeBIT

Nici nu au fost epuizate toate subiectele de la World Mobile Congress și deja marile companii se pregătesc pentru CeBIT 2011. Intel va amenaja, în cadrul CeBIT, un spațiu apreciabil numai pentru pasionații de jocuri. Alături de Intel vor sta producătorii de hardware precum Alternate/Wave, MEDION, MSI şi MYSN Schenker Notebooks pentru a completa atmosfera.

Jucătorii vor exersa pasiunea lor pe 200 de sisteme high-end bazate pe procesoare Intel Core i3, i5 şi i7. Chiar şi gamerii profesionişti din eSport se vor reuni în sala 23, aceasta găzduind finalele pentru Intel Extreme Masters, prima Intel Friday Night Games din turneul ESL Pro Series Summer Season şi finala mondială a Intel GP Series. Primele runde din finalele Campionatului Mondial a celei de-a 5-a ediţii Intel Extreme Masters, cea mai importantă ligă eSport din lume, vor demara în forţă în cadrul CeBIT, pe 1 martie. Aici, campioni eSport din Europa, Asia şi America se vor întrece în jocuri precum Counter-Strike, StarCraft 2 şi Quake Live, pentru a-şi adjudeca titlul de cei mai buni jucători din lume. Acest eveniment sportiv are un fond total de premii de 400.000 USD – ceea ce face din Intel Extreme Masters una dintre cele mai importante competiţii online din lume pentru gameri profesionişti.

Vineri, 4 martie, va lua startul prima competiţie Intel Friday Night Games din Bundesliga ESL Pro Series Summer Season, care va deschide sezonul 18. Un alt moment de mare interes vor fi cursele finale din Intel GP Series, organizate vineri 4 martie, de la 10 am CET. Aici, cei mai buni zece concurenţi ai lumii din Europa, America de Nord şi Asia/Australia se vor întâlni pentru o confruntare directă pe simulatorul de curse iRacing, care îi va aduce unuia dintre ei titlul de cel mai bun motociclist iRacing din lume. Premiile în bani pentru Intel GP Series – eveniment conceput iniţial ca o parte componentă a Intel Extreme Masters, ca urmare a unui parteneriat încheiat între iRacing.com şi Intel – se ridică la un total de 23.000 de dolari.Intel Logo

To Top