Stiri

Intel si BMW

Intel si BMW au prezentat zilele trecute, la Valencia, noua masina cu care echipa BMW-Sauber va concura in circuitul de Formula 1 anul acesta.

Intel si BMW au anuntat la sfaristul anului trecut un parteneriat complet de tehnologie, campanii comune de marketing si sporturi cu motor. In cadrul acestui acord, tehnologia Intel este implementata la nivelul întregului Grup BMW si al retelei sale mondiale de dealeri, iar Intel a devenit Partener Oficial Corporativ al echipei de Formula 1 BMW Sauber. BMW a achizitionat echipa Sauber in iunie 2005.

In cadrul acestui acord incheiat pe mai multi ani si al unui parteneriat tehnologic pe termen lung,
Intel va sustine BMW in standardizarea infrastructurii IT la nivel mondial in centrele de date ale BMW Group si va furniza solutii IT inovatoare pentru mai bine de 3 000 dealeri din intreaga lume. Pentru a sustine mobilitatea tot mai pronuntata a personalului sau, BMW Group va lucra pe notebook-urile echipate cu Tehnologia Mobila Intel Centrino la nivel de corporatie si va creste semnificativ utilizarea PDA-urilor bazate pe tehnologii Intel in cadrul companiei.

To Top