Stiri

Invazie de robotei!

Konami si Takara Toys au prezentat in Japonia o noua gama de robotei numiti: Tera Robots. Variantele coloristice sunt: verde albastru si galben. Noua linie planificata pentru primavara lui 2006 include: Tera Security, Tera AV si Tera Life. Robotul Tera AV suporta DVD video si music CD playback, ochii sunt dotati cu lentile, functionand ca proiector. Tera AV poate face playback a DVD si proiectii ale imaginilor in acelasi timp.

Robotul TERA SECURITY dispune de o camera prin intermediul careia, poate urmari camera in care se afla, si depisteaza sunete dand alarma atunci cand se produce un accident. Oprirea alarmei se face cu ajutorul amprentei digitale. De asemenea mai dispune de senzor de gaz si detector de fum.

Ultimul robot TERA LIFE, poate fi folosit in domeniul medical, el dispunand de: alcoolmetru, termometru, poate indica greutatea corpului dar si presiunea sangelui si poate administra si verifica datele despre stare corpului prin folosirea bazei de date. Tera Life poate fi conectat la televizor TV.





To Top