Stiri

Ionuț Budișteanu a fost premiat de ministrul educației

Oamenii valoroși din România au trebuit să părăsească această țară pentru a-și construi o carieră de succes. De la Constantin Brâncuși și George Enescu la medicii români din prezent, toți au trebuit să plece din România pentru a-și câștiga respectul cuvenit.

Ministrul Educatiei, REMUS PRICOPIE, si de Ministrul Delegat pentru pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, MIHNEA COSTOIU l-au premiat pe Ionuț Budișteanu, câștigătorul Intel ISEF 2013. Ionuț a primit o diplomă, un ultrabook și o strângere de mână. Ne-am fi dorit ca acesta să primească o bursă la Politehnică și acces într-un laborator dotat în care să-și continue munca.

Tot pe 27 mai, Ionut a vizitat la sediul Intel Romania, unde timp de o ora, a vorbit cu jurnalistii si a dezvaluit ca a decis sa isi continue studiile in Romania, la Universitatea din Bucuresti sau Universitatea Politehnica.

Echipa Intel Romania i-a multumit pentru ca ne reprezinta cu atata mandrie in afara tarii si demonstreaza lumii intregi valoarea tinerilor romani, pasionati de cercetare in inteligenta artificiala.

Ionuț Budișteanu

To Top