Stiri

Ionuț Budișteanu a fost premiat de ministrul educației

Oamenii valoroși din România au trebuit să părăsească această țară pentru a-și construi o carieră de succes. De la Constantin Brâncuși și George Enescu la medicii români din prezent, toți au trebuit să plece din România pentru a-și câștiga respectul cuvenit.

Ministrul Educatiei, REMUS PRICOPIE, si de Ministrul Delegat pentru pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, MIHNEA COSTOIU l-au premiat pe Ionuț Budișteanu, câștigătorul Intel ISEF 2013. Ionuț a primit o diplomă, un ultrabook și o strângere de mână. Ne-am fi dorit ca acesta să primească o bursă la Politehnică și acces într-un laborator dotat în care să-și continue munca.

Tot pe 27 mai, Ionut a vizitat la sediul Intel Romania, unde timp de o ora, a vorbit cu jurnalistii si a dezvaluit ca a decis sa isi continue studiile in Romania, la Universitatea din Bucuresti sau Universitatea Politehnica.

Echipa Intel Romania i-a multumit pentru ca ne reprezinta cu atata mandrie in afara tarii si demonstreaza lumii intregi valoarea tinerilor romani, pasionati de cercetare in inteligenta artificiala.

Ionuț Budișteanu

Cele mai populare

Mergi la început