Stiri

iPhone 2: de doua ori mai rapid la jumatate de pret

Noul iPhone 3G este dovada Apple a învăţat din greşelile făcute în trecut. iPhone 2 are 3G şi GPS, este mai rapid şi mai ieftin. Preţul în Statele Unite este de 199 de dolari pentru modelul de 8GB şi 299 de dolari pentru modelul de 16GB. Şi pentru că deblocarea iPhone este la mare modă, AT&T a introdus un nou model: contractul este de 2 ani, iar activarea trebuie făcută înainte să pleci cu iPhone 3G acasă.

iPhone 3G ştie unde eşti prin două metode: GPS sau triangulare prin WiFi sau celule telefonice. Mai mult, poţi căuta foarte uşor pe hartă puncte de interes. De exemplu: dacă vrei să găseşti o cafenea în zonă tastezi cafea şi îţi sunt indicate pe hartă cele mai apropiate cafenele.

Oamenii de afaceri vor aprecia cu siguranţă suportul pentru Microsoft Exchange Server.

Din păcate iPhone 3G vine şi cu lucruri mai neplăcute. Spatele telefonului nu mai este din aluminiu. S-a folosit plasticul pentru a reduce costurile finale. Tot din dorinţa de a reduce costurile a fost eliminat din pachet docking station-ul.


Pe 11 iulie iPhone 3G o să fie disponibil în 22 de ţări (Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, Hong Kong, Irelanda, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveţia, Marea Britanie, SUA), iar mai târziu în acest an o să ajungă în 70 de ţări.

To Top