Stiri

iPhone 3G în România

Orange România a anunţat că va aduce în ţară noul iPhone 3G pe data de 22 august. iPhone 3G îmbină toate caracteristicile revoluţionare ale iPhone cu capabilităţile reţelei 3G, care permite viteze de două ori mai mari decât în cazul modelului precedent, are GPS încorporat pentru utilizarea serviciilor mobile de localizare şi software-ul iPhone 2.0 care include accesul la Microsoft Exchange ActiveSync şi rulează sute de aplicaţii ale altor dezvoltatori, disponibile prin noul App Store.

Suntem încântaţi că suntem singurul operator care aduce în Romania iPhone 3G. Datorită reţelei broadband extinse care permite transferul datelor la viteze 3G/HSDPA, clienţii Orange din România vor avea posibilitatea să se bucure de o experienţă completă iPhone 3G începând din data de 22 august”, a declarat Richard Moat, CEO Orange România.

Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan porţile a 6 magazine Orange din ţară, unde clienţii Orange sunt aşteptaţi sa ia parte la lansarea oficială a iPhone: Orange concept store din Bucureşti şi magazinele Orange din Iaşi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Braşov (St. Mureşenilor), Timişoara (Bd. Republicii) şi Constanţa (Şos. Ştefan cel Mare).

Preţul iPhone 3G prin Orange Romania nu a fost dezvăluit dar îl puteţi precomanda de pe site-ul orange.ro. Stau şi mă gândesc cum poţi să comanzi ceva când nu ştii cât costă?!?

To Top