Stiri

Iphone 4 – preturi

Iphone 4 a ajuns astăzi în oferta Orange România la prețuri ce pornesc de la 219 euro în cazul semnării unui abonament în valoare de 29 euro, timp de un an. Telefonul nu este deloc accesibil pentru cei care au venituri medii, rămânând în continuare destul de restrictiv atât prin prisma operatorului cât și prin prețul de vânzare la liber. În oferta emag un iPhone 4 cu 32GB memorie costă 4.499 lei (45 de milioane pe înțelesul tuturor).

Pentru abonamentul Panteră, în rețeaua Orange, prețurile sunt de:
452 euro în cazul semnării unui abonament pe un an pentru Iphone 4 16GB
219 euro în cazul semnării unui abonament pe doi ani pentru Iphone 4 16GB
557 euro în cazul semnării unui abonament pe un an pentru Iphone 4 32GB
319 euro în cazul semnării unui abonament pe doi ani pentru Iphone 4 32GB

Abonamentul Panteră include: 200 minute naţionale, 1200 minute în reţea, 900 SMS în reţea, 50 MMS naţionale, Internet pe mobil nelimitat. Iphone 4 poate rula concomitent mai multe aplicații și poate comuta între acestea destul de rapid cu impact minim asupra performanțelor și autonomiei acumulatorului.

Terminalul înglobează senzor de proximitate, accelerometru, senzor de lumină ambientală și giroscop cu trei axe. Toate aceste facilități alăturate ecranului capacitiv cu rezoluție înaltă împreună cu un pachet software substanțial disponibil prin magazinul Apple transformă telefonul într-un gadget interactiv foarte spectaculos.

APPLE IPHONE 4

To Top