Stiri

Jocurile remasterizate „Uncharted 4” și „Lost Legacy” vor ajunge pe Sony PS5 în ianuarie 2022

Uncharted 4
Uncharted 4

Consola de jocuri Sony PlayStation 5 oferă o serie de avantaje importante, comparativ cu alte modele concurente. Aceasta are un design complet nou, suport pentru rezoluție superioară, memorie mai rapidă și suport SSD. Sony a îmbunătățit performanța jocurilor în toate modurile posibile, adăugând memorie și stocare mai rapidă, un accelerator video puternic, un controler de nouă generație și suport pentru rezoluția Ultra HD.

Cele mai multe jocuri existente astăzi pe piață sunt gândite pentru PS4, puținele titluri special create pentru a pune în valoare consola PS5 fiind greu de găsit. Două dintre jocurile ce s-au bucurat de un real succes pe PS4 sunt acum remasterizate și gata să ruleze pe consola PS5.

Naughty Dog și Sony au confirmat că jocul Uncharted: Legacy of Thieves Collection va fi disponibil pentru PS5 din data 28 ianuarie 2020, la prețul de 50 dolari, sau contra sumei de 10 dolari în cazul în care ați cumpărat versiunile pentru PS4. Ca și în cazul altor titluri puteți alege setările grafice potrivite pentru o viteză crescută sau pentru o grafică ireproșabilă. „Modul fidelitate” trece la rezoluție 4K nativ, păstrând în același timp o rată de refresh de 30 fps-uri. „Mod performanță” renunță la anumite detalii grafice, dar crește rata de refresh la 60 de fps-uri. Pe lângă aceste două moduri există și „Performanță+” care limitează rezoluția la 1080p și oferă 120 de cadre pe secundă. Ambele jocuri promit timpi de încărcare rapizi datorită SSD-ului intern.

To Top